Uw fotomateriaal laten bewerken, restaureren en retoucheren (dienst digitale restauratie)

Via de (online) service retoucheren fotomateriaal laat u door onze specialisten uw foto's restaureren, bewerken, verbeteren, manipuleren of wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan beschadigde, verouderde of vervaagde oude foto’s maar ook aan het ‘Photoshop-en’ van nieuwere digitale foto’s. Reconstructie van (bijvoorbeeld) geschuurde papier foto's is ook vaak digitaal mogelijk. We kunnen in overeenstemming met uw wensen:

  • Herstellen of corrigeren (onder andere zware beschadigingen)
  • Wegwerken (bijvoorbeeld stofjes of krasjes)
  • Optimaliseren (zoals kleur en belichting)
  • Onopvallend verwijderen (denk aan objecten / personen/ of andere foto onderdelen)
  • Achtergrond vervangen, verbeteren of corrigeren
  • Kleur- en belichtingseffecten toepassen
  • Naadloos aan elkaar plakken van meerdere foto’s
  • Oude zwart wit foto's inkleuren - uitsluitend op verzoek en na overleg

...en nog veel meer!

Stuur een voorbeeld van uw foto's via de e-mail en ontvang een offerte op maat!

In samenwerking met onze collega's wordt het digitaal retoucheren van fotomateriaal tot op pixelniveau verzorgd. Het zijn echte specialisten die voor de grootste kranten en tijdschriften werken. Ze kunnen ontzettend veel als het gaat om fotobewerking. Sommige resultaten hebben een echte wow-factor.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden retoucheren en restauratie oud beeldmateriaal !  

retoucheren fotomateriaal

Voorbeelden retoucheren en bewerken beeldmateriaal

Restauratie, reconstructie, onopvallend verwijderen en verbeteren

oude foto laten herstellen door imageclass
oude foto laten herstellen door imageclass
retoucheren fotomateriaal ImageClass
retoucheren fotomateriaal ImageClass
retoucheren fotomateriaal ImageClass
imageclass foto retoucheren en herstellen
foto retoucheren inkleuren-imageclass 1-restauratie
foto retoucheren inkleuren-imageclass 2-restauratie
retoucheren fotomateriaal ImageClass
retoucheren fotomateriaal ImageClass

Meer weten over de dienst restauratie, bewerken en retoucheren fotomateriaal ?

Kosten dienst bewerken / retoucheren fotomateriaal

Dankzij het samenwerking met onze Europese partners bieden we voor het bewerken van uw foto's een uurtarief van €16,- inclusief BTW aan. U kunt een digitale foto inleveren maar ook andere beeldmaterialen zijn welkom zoals dia’s, negatieven of papier foto’s. Het resultaat krijgt u digitaal toegestuurd na het afronden van de werkzaamheden. U kunt deze digitale bestanden (digitaal gerestaureerde foto's) later op ieder gewenst moment printen of online delen. Om het werk zo nauwkeurig mogelijk in te schatten hebben we een voorbeeld van uw foto nodig. Neem (desnoods) een foto van het (beeld)materiaal op en stuur deze per mail naar ons toe!

Minimum tarief voor opdrachten en onze werkwijze dienst digitale restauratie

Bij ImageClass wordt alles tot in de puntjes verzorgd: vanaf het digitaliseren / inscannen van oud beeldmateriaal (waar nodig) tot de correctie en het retoucheren van deze beelden. Onze klanten belonen onze diensten retoucheren en restauratie met een 9.1 ! 

We hanteren een minimum tarief van 30,00 euro inclusief BTW per opdracht. Deze kosten zijn exclusief eventuele scanwerkzaamheden die we soms moeten uitbesteden. Nadat we uw wensen hebben ontvangen, maken we een offerte op maat voor u op. Na goedkeuring van uw kant, starten wij met de opdracht. Uiteraard houden we u op de hoogte van de order en nemen we contact met u op tussendoor bij eventuele vragen of opmerkingen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om foto's te laten bewerken, retoucheren of restaureren?  Neem snel contact via e-mail of telefoon op en bespreek uw opdracht!

U kunt ook uw aanvraag opsturen naar lidia@imageclass.nl . We maken we een offerte op maat voor u op. Uiteraard kunnen we sneller uw order in gang zetten in geval van spoed!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We maken een offerte op maat voor u op!

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van ImageClass.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ImageClass.