Uw fotomateriaal laten bewerken, restaureren en retoucheren (dienst digitale restauratie)

Via de (online) service retoucheren fotomateriaal laat u door onze specialisten uw foto's restaureren, bewerken, verbeteren, manipuleren of wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan beschadigde, verouderde of vervaagde oude foto’s maar ook aan het ‘Photoshop-en’ van nieuwere digitale foto’s. Reconstructie van (bijvoorbeeld) geschuurde papier foto's is ook vaak mogelijk. We kunnen in overeenstemming met uw wensen:

  • Herstellen of corrigeren (onder andere zware beschadigingen)
  • Wegwerken (bijvoorbeeld stofjes of krasjes)
  • Optimaliseren (zoals kleur en belichting)
  • Onopvallend verwijderen (denk aan objecten / personen/ of andere fotoonderdelen)
  • Achtergrond vervangen, verbeteren of corrigeren
  • Kleur- en belichtingseffecten toepassen
  • Naadloos aan elkaar plakken van meerdere foto’s

En nog veel meer!

Stuur een voorbeeld van uw foto's via de e-mail en ontvang binnen 48 uur een offerte op maat!

In samenwerking met onze collega's wordt het retoucheren van fotomateriaal tot op pixelniveau verzorgt. Het zijn echte specialisten die voor de grootste kranten en tijdschriften werken. Ze kunnen ontzettend veel als het gaat om fotobewerking. Sommige foto bewerken resultaten hebben een echte wow-factor.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden retoucheren en restauratie oud beeldmateriaal!  

Voorbeelden retoucheren en bewerken beeldmateriaal

Restauratie, reconstructie, onopvallend verwijderen en verbeteren

retoucheren fotomateriaal ImageClass
retoucheren fotomateriaal ImageClass
retoucheren fotomateriaal ImageClass
retoucheren fotomateriaal ImageClass
retoucheren fotomateriaal ImageClass
imageclass foto retoucheren en herstellen
restauratie foto
restauratie foto
retoucheren fotomateriaal ImageClass
retoucheren fotomateriaal ImageClass

Meer weten over de dienst restauratie, bewerken en retoucheren fotomateriaal ?

Kosten dienst bewerken / retoucheren fotomateriaal

Dankzij het samenwerking met onze buitenlandse partners bieden we voor het bewerken van foto's een uurtarief van €15,- inclusief BTW. U kunt een digitale foto inleveren maar ook ander beeldmateriaal is welkom zoals dia’s, negatieven of papieren foto’s. Om het werk zo nauwkeurig mogelijk in te schatten hebben we een voorbeeld van uw foto nodig. Neem (desnoods) een foto van het (beeld)materiaal op en stuur deze per mail naar ons toe!

We hanteren een minimum opdrachttarief van 30 euro (overeenkomstig met twee uur werk). Dat is exclusief eventuele scanwerkzaamheden die we soms moeten uitbesteden. Nadat we uw wensen ontvangen, maken we een offerte op maat voor u. Na goedkeuring van uw kant, starten wij met de opdracht. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om foto's te laten bewerken, retoucheren of restaureren?  Neem snel contact via e-mail of telefoon op en bespreek uw foto bewerken opdracht!

Bij ImageClass wordt alles tot in de puntjes verzorgd: vanaf het digitaliseren / inscannen van oud beeldmateriaal (waar nodig) tot de correctie en retoucheren van deze beelden. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Stuur uw aanvraag naar lidia@imageclass.nl Binnen 48 uur maken we een offerte op maat voor u op. Uiteraard kunnen we sneller uw order in gang zetten in geval van spoed!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We maken een offerte op maat voor u op!

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van ImageClass.nl. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ImageClass.