Over ImageClass.nl

over ons imageclass (2)

Foto's of Productfoto's laten Bewerken of Restaureren

ImageClass beschikt over een kant en klare foto-retoucheer dienst. U kunt (beschadigde) foto’s op maat en in overeenstemming met uw wensen door ons laten restaureren of corrigeren. Denk onder andere aan het herstellen van (zware beschadigingen), het wegwerken van stofjes en krasjes, het optimaliseren van kleur en belichting en het onopvallend verwijderen van objecten en/of personen etc. Interesse?
• Bekijk hier de werkwijze van deze dienst en een aantal voorbeelden.

Sinds kort zijn we ook op de zakelijke markt te vinden! ImageClass bewerkt productfoto's voor online gebruik zoals websites, webwinkels, online catalogus, etc. Dankzij onze grote netwerk bieden we deze dienst aan voor zeer scherpe tarieven!
• Bekijk hier de mogelijkheden voor zakelijke klanten

Benieuwd naar de mogelijkheden die bij uw situatie passen? We maken een offerte op maat voor u op.
• Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken! 

Leren video's en foto's te bewerken, leuk en nuttig!

ImageClass.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van hoogwaardige lessen in videobewerking voor beginners en gevorderden. U kunt bij ons terecht voor leuke en leerzame cursussen in digitale videomontage met de softwarepakketten van Magix Video de Luxe en Corel Video Studio. We bieden oplossingen op maat voor zowel mensen die nog nooit iets digitaal hebben gemonteerd (of beginners die tegen vragen aanlopen) als voor gevorderden die de extra complexe mogelijkheden van de software willen benutten. Op verschillende niveaus wordt met veel geduld en in Jip-en-Janneke-taal uitgelegd wat deze mogelijkheden zijn. Onze lessen worden ervaren als toegankelijk, leerzaam, en plezierig. We proberen de lessen op een logische wijze in te richten zodat u op termijn zelfstandig oplossingen kunt bedenken voor uw video- en fotoprojecten.

Benieuwd naar de mogelijkheden die bij uw situatie passen?
• Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken! 

Wie ben ik...

Ik ben Lidia Bijnen  en ik verzorg sinds medio 2008 cursussen en privélessen in digitaal video bewerken met Magix Video de Luxe en Corel Video Studio Pro.  Ik vind het geweldig om voor de “class” te staan en om klanten blij te maken met een rustige en logische uitleg over deze “image” software pakketten.  ImageClass staat dus ook voor het “Eureka!!”-moment:  U weet wel, dat moment waarbij ineens alles helder en duidelijk wordt en het bedienen van de vele knopjes, tracks en modi toch niet zo ingewikkeld blijkt te zijn. Mijn achtergrond is communicatie, journalistiek en informatica en mijn passie is mensen leren omgaan met computer programma’s. Logisch redeneren,  de tijd nemen,  structuur aanbrengen en  kennis vertalen naar Jip-en-Janneke-taal staan bij mij hoog op de lijst. (…jazeker! Ik hou van lijsten!)

Ik heb zelf veel ervaring opgedaan met software om video te bewerken door mijn verleden bij www.trigger.nl. Daar werkten we met vele pakketten en beoordeelden die op gebruiksgemak, stabiliteit, mogelijkheden, compatibiliteit met bestandsformaten, prijs en prijsstructuur. Daaruit kwamen Magix en Corel altijd als beste naar boven voor de consument en vandaar dat we hierin de lessen geven.

U bent bij ImageClass op het juiste adres als:

  • U wilt u graag uw digitale video’s leren bewerken maar komt u niet uit de vele opties van deze programma’s
  • U heeft weinig of geen ervaring met digitaal monteren
  • U bent juist een doorgewinterde gebruiker die de meest complexe mogelijkheden van de software wil benutten
  • U wilt uw (oude) foto's door ons laten bewerken en naar wens retoucheren
lidia6bewerkt

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We maken een offerte op maat voor u op!