Introductie(les) beeldbewerking

 

Een goed begin: Introductie in beeldbewerking / basiswaardigheden

In het kader van ‘een goed begin is het halve werk’ gaat het hier om een les die u voorbereid op videobewerking. Deze les is aan te raden als u wat moeilijker met de computer overweg kunt.

U leert in stappen de basishandelingen die noodzakelijk zijn voordat u aan videobewerking begint: folders aanmaken, sorteren, hernoemen, overzetten van bestanden van een fototoestel naar locaties op de PC, opslaan van foto’s en films op de PC vanuit de e-mail, foto’s in een email zetten en versturen, muziek omzetten van een cd naar computer, etc. Ook krijgt u (naar behoefte) een algemene introductie in video en fotobewerking. Denk bijvoorbeeld aan een overzicht van de programma’s op de markt, een uitleg over de verschillende digitale videoformaten (zoals avi, mpeg, dvd, cd, blu-ray, harddisk, USB-stick en HD), een uitleg over begrippen (als resolutie, project, film, scene, hoofdstukken, een startmenu, branden, renderen, etc).

Er worden gericht suggesties gedaan om de inrichting van uw videomaterialen gereed te maken op de pc voor bewerking met verschillende software. Deze les duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor mensen die weinig of geen ervaring met videobewerking software en computers hebben.

Wilt u liever eerst een overzicht van de videobewerking software die beschikbaar is? Kijk eens op de pagina van www.filmbewerking.nl. Op de website vindt u ook tips, trucs, tutorials en veel video’s met informatie over het bewerken van video's. Vaak kunt u via www.filmbewerking.nl software met korting aanschaffen of een les videobewerking voor beginners met korting boeken!

 

Kosten en beschikbaarheid introductieles beeldbewerking

Wij bieden deze mogelijkheid als privé les op basis van een uurtarief, waarbij we een minimum van één uur hanteren en u verder in blokken van 15 minuten afrekent. Het uurtarief is €49,- inclusief btw (reiskosten en software niet inbegrepen). Neem contact op om eventuele data en beschikbaarheid te bespreken! De lessen zijn zeer flexibel in te plannen.

IMG_9254