Cursus Magix Video deluxe

MAGIX Video de Luxe is een videobewerkingspakket dat door ons wordt aangeraden aan gebruikers met enige ervaring in videobewerking.

Zowel beginners als gevorderden vinden bij MAGIX een goede oplossing voor het maken, bewerken, presenteren en archiveren van hun video's, muziek, foto's en afbeeldingen (www.magix.com). MAGIX heeft gemiddeld genomen wat meer mogelijkheden, heeft kwalitatief in huis goede effecten en overgangen.

Voor de onervaren gebruiker kunnen de vele knopjes en opties van de software afschrikwekkend werken: Waar ben ik in godsnaam aan begonnen? Zijn mijn originele films nog veilig? Zit ik nou mijn films of mijn projecten te bewerken? Waar sla ik mijn bestanden op? Hoe lang moet ik alles nog bewaren? Waarom kan ik mijn projecten niet meer openen? Ben ik mijn werk helemaal kwijt? Etc etc.

Om u deze vragen te besparen is het verstandig om een goed georganiseerd en degelijk begin te maken in de wereld van de videomontage met MAGIX deluxe. ImageClass kan u hierbij ondersteunen door veel persoonlijke aandacht, uitgebreid uitleg en uiteraard werken vanuit een logisch stappenplan. Ook proberen we een kijkje te geven in de ‘verborgen keuken’ van deze software zodat u onnodige fouten kunt voorkomen en later zelf oplossingen in diverse situaties kunt bedenken.

Welke onderwerpen komen aan bod tijdens de les videobewerking?

Tijdens de les introduceren we u eerst in de wereld van digitale videomontage. Vervolgens gaan we in detail in op de mogelijkheden van de software. Onderwerpen zoals knippen, plakken, teksten toevoegen, foto’s invoegen, geluid onder films plaatsen en projecten exporteren komen vanzelfsprekend aan bod. Er is ruimte voor u om specifieke vragen te stellen. Ook kunnen we bepaalde problemen behandelen waar u als (ervaren) MAGIX gebruiker tegenaan loopt. Voorkennis van de software is niet nodig.

Kosten en beschikbaarheid lessen videobewerking Magix deluxe

Wij bieden de trainingen Magix deluxe als privé lessen videobewerking of als groep workshops digitale videomontage.

Privé lessen Magix deluxe

Voor de privé trainingen videobewerking hanteren we een minimum van één uur. U rekent verder af in blokken van 15 minuten. Het uurtarief is €69,- inclusief btw (reiskosten en software niet inbegrepen). De les wordt volledig op u gericht en aan uw eigen niveau aangepast. Dit kan variëren van beginners tot  gevorderden. De privélessen zijn zeer flexibel in te plannen en ideaal voor mensen die specifieke vragen willen stellen. Neem contact op om eventuele data en beschikbaarheid te bespreken!

Gezamenlijke cursussen videobewerking Magix deluxe 

De groepslessen videobewerking worden een paar keer per jaar centraal in het land georganiseerd. Deze ontmoetingen onder begeleiding van een docente zijn een mooie gelegenheid om andere beginnende / onervaren gebruikers te ontmoeten! Op een idyllische locatie in Houten en in kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers krijgt u veel individuele aandacht. Tijdens deze gezellige en leerzame middagen wordt onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers met veel geduld (de basis van) de software uitgelegd. Een prima gelegenheid om met Magix deluxe kennis te maken, ervaringen te wisselen, van elkaar te leren en samen de mogelijkheden van digitale montage te ontdekken.

De Magix training/presentatie duurt 3 uur (met een ingelast eet/drink-momentje). De totale kosten per deelnemer zijn €95,- inclusief btw. Software om thuis te bewerken is niet inbegrepen. Indien gewenst kunt u een eigen laptop meenemen en een testversie van de software voorafgaand aan de les downloaden. Voorkennis van Magix deluxe is niet nodig.

 

Enthousiast geworden over onze cursussen videobewerken? Bekijk de aankomende data voor de groepslessen / cursussen Magix deluxe en kom gezellig naar onze volgende 'koffie en film' Magix workshop!

magix video
magix video