Cursus Corel Video Studio

ImageClass raad de beginnende gebruiker Corel Video Studio (www.corel.com) aan omdat deze software vrij eenvoudig, intuïtief en goed werkt. Ook beschikt COREL over een leuke overzichtelijke interface die naar eigen wensen en vermogen aangepast kan worden. Daarnaast werkt het videobewerkingspakket goed voor gebruikers op elk niveau. Deze software kan een ‘springplank’ vormen naar het gebruik van andere (vergelijkbare) softwarepakketten. Kortom een prima software om te beginnen met videobewerking!

COREL is vooral bekend van het programma CorelDraw. In de afgelopen jaren is de software Video Studio Pro echter steeds populairder geworden, mede dankzij het gebruiksvriendelijke interface, een flexibele en logische indeling en de mogelijkheid om te bewerken op zowel simpele als op uitgebreide wijze.

Hoewel de software beschikt over een zeer uitgebreid PDF handleiding in de praktijk hebben onze klanten nog veel vragen over hoe ze met Corel aan de slag kunnen gaan. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een stappenplan van de handelingen. Dit kan het monteren efficiënter maken. Of hoe je bepaalde montagedoelen versneld kunt bereiken. Of misschien wil je graag wat tip en trucs krijgen te horen over de software. Neem contact op en bespreek uw vragen en wensen. In overleg komen we samen tot een plan van aanpak dat tijdens de les uitgebreid besproken wordt.

 

Inhoud van de les videobewerking met Corel Video Studio

Tijdens de les nemen we samen de basishandelingen door. Onderwerpen  zoals knippen, plakken, foto’s toevoegen, teksten invoegen en geluid onder een film plaatsen komen aan bod. Daarnaast bespreken we ook de mogelijkheden voor export naar eigen computer of andere externe middelen, bijvoorbeeld externe harddisk, blu-ray, dvd en internet.

 

Kosten en beschikbaarheid van deze Corel training

Wij bieden de trainingen Corel Video Studio als privé lessen of als groep workshops.

Privé begeleiding aan huis Corel Video Studio

Voor de privé trainingen hanteren we een minimum van één uur. U rekent verder af in blokken van 15 minuten. Het uurtarief is €69,- inclusief btw. De reiskosten en software om na de les te werken zijn niet inbegrepen. De les wordt volledig op u gericht en aan uw eigen niveau aangepast en dit kan variëren van beginners tot  gevorderden. De privélessen zijn zeer flexibel in te plannen en ideaal voor mensen die specifieke vragen willen stellen. Neem contact op om eventuele data en beschikbaarheid te bespreken!

Groepslessen Corel Video Studio

De groepslessen worden een paar keer per jaar centraal in het land georganiseerd. Deze ontmoetingen onder begeleiding van een docente zijn een mooie gelegenheid om andere beginnende of onervaren gebruikers te ontmoeten! Op een idyllische locatie in Houten en in kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers krijgt u veel individuele aandacht. Tijdens deze gezellige en leerzame middagen wordt onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers met geduld (de basis van) de software uitgelegd.

Dit is een prima gelegenheid om met Corel Video Studio kennis te maken en daarnaast van ervaringen te wisselen, van elkaar te leren en samen de mogelijkheden van digitale montage te ontdekken. De Corel training/presentatie duurt 3 uur. Tussendoor is er een ingelast eet/drink-momentje. De totale kosten per deelnemer zijn €95,- inclusief btw. Software om thuis te bewerken is niet inbegrepen. Indien gewenst kunt u een eigen laptop meenemen en een testversie van de software voorafgaand aan de les downloaden. Voorkennis van Corel Video Studio is niet nodig.

Enthousiast geworden?

Bekijk nu de aankomende data groepslessen en kom gezellig naar onze volgende ‘koffie en film’  Corel workshop of download hier een testversie van de website van Corel Video Studio!

corel video studio
corel video studio