Mocht u op zoek zijn naar een originele manier om uw vakantieroutes weer te geven in uw videomontage dan kunt u terecht bij Magix deluxe 2018 Reisroute Animatie. Dit gereedschap is beschikbaar (o.a) in de Plus / Premium versie (2018). U kunt hiermee verschillende bestemmingen op de kaart instellen en met behulp van plaatjes leuke animaties aan uw video’s toevoegen.

Zo gebruikt u Reisroute Animatie

Zoals we altijd aanraden bij ImageClass, maak eerst een duidelijke planning van de route met pen en papier. Noteer eventueel de tussenstops (steden) of locaties waar u geweest bent of waardoor u gereisd heeft. Zorg ervoor dat deze relevant zijn en ook terugkomen in de rest van de film.
Ga naar Magix Deluxe 2018 (Plus of Premium). In het Menu bovenaan > Bewerken > Assistant… is de optie Reisroute Animaties te vinden. Zie plaatje 1.

magix deluxe 2018 reisroute animaties

Als u deze optie aanklikt komt u op in een nieuw venster terecht. Hierin kunt u experimenteren met de mogelijkheden van de Reisroute Animator. Er is genoeg leuks om uit te proberen! Stel de bestemmingen en locaties is door op het knopje “+” te drukken (plaatje 2). Ga vervolgens naar Animatie (plaatje 3.1). Voeg een autootje/vliegtuig/ boot/ trein…of zelfs een UFO toe (plaatjes 3.2 en 3.3). U kunt altijd de effecten en aanpassingen bekijken door het knopje Preview te gebruiken.

magix deluxe 2018 Reisroute Animatie magix deluxe 2018 Reisroute Animatie magix deluxe 2018 Reisroute Animatie Magix Video deluxe 2018 Reisroute Animatie

Reisroute Video Opslaan

Bent u uiteindelijk tevreden met het resultaat dan gaat u deze video opslaan zodat de film later in uw Montage gebruikt kan worden (plaatje 4). Vervolgens kunt u deze film monteren aan het begin van een project of los gebruiken. De video wordt automatisch opgeslagen als Windows Media Video en kan daarom ook op andere computers afgespeeld worden die geen Magix de Luxe geïnstalleerd hebben.

magix deluxe 2018 Reisroute Animatie

Behoefte aan meer tips in het gebruik van Magix deluxe?

Neem een kijkje in onze cursussen agenda of boek een privé les die helemaal naar behoefde aangepast kan worden.

Bekijk hier meer tips videobewerking
Contact met ImageClass opnemen
Producten van Magix Deluxe Bekijken

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.